Teknisk information

Vores web team har produceret dette website på en sådan måde, at standardopsætningen i en hjemmecomputer er tilstrækkelig til at kunne bruge sitet uden funktions- eller layoutfejl.

Vores site er forsynet med en besøgstæller. Det giver web-teamet løbende mulighed for at optimere sitet i forhold til de faktiske brugeres computere.

Anbefalede skærme

Dette site er produceret til en skærmopløsning på 1024x764 pixels eller højere. Anbefalet farvedybde er 32 bit (millioner) eller mere.

Anbefalede browsere

Dette site er fuldt funktionsdygtigt med Internet Explorer, Safari, Firefox og Opera
Der kan være funktionsfejl og/eller fejl i layoutet i ældre eller andre browsere.
Vi anbefaler: Du bør altid (om ikke andet så af sikkerhedsgrunde) opdaterer til den nyeste version af din foretrukne browser.

Du kan downloade fra disse links:
Safari - Firefox - Opera - Microsoft Internet Explorer

 

Læs kun videre, hvis der alligevel er noget, der ikke virker.

- computere og især browsere er desværre ikke en eksakt videnskab.

Vores website benytter sig af flere Internet og browser teknologier for at skabe den mest behagelige oplevelse for vores brugere. Vi har samlet denne liste af hjælpeværktøjer (software) og indstillinger, som du bør kontrollere (og eventuelt installere), for at bruge dette website på den mest optimale måde.

Bemærk venligst: Installation af nogle hjælpeværktøjer kræver genstart af browseren eller computeren. Følg venligst hjælpeværktøjets installations- og brugervejledning.

Layout

Alle sider overholder W3C XHTML 1.0 Transitional og W3C CSS 2 og kan ses uden fejl i layoutet på Windows-, Mac- og Linux-computere.
Der er ikke brugt tabeller, frames eller iframes i strukturen.
Ønsker du et korrekt layout, skal dine browser-indstillinger tillade brugen af stylesheets (show style sheets) og din Text-zoom stå på 100% (middel).

Javascript

Vores website bruger Javascripts. Din browser er i forvejen forsynet med programmet, men det skal være aktiveret - Preferences>'Javascript enabled'.

Flash Player

Vores website bruger Flash Player. Er din browser ikke i forvejen forsynet med programmet, fremkommer der automatisk et link til download af programmet, når du har brug for det.
Flash Player bruges til animationer, video-, lyd- og billededserie-afspilning.
Download Adobe Flash Player

Adobe Acrobat Reader

Hvis der er dokumenter, der kan downloades, er de alle i pdf-formatet.
Acrobat Reader version 7 eller højere anbefales.
Download Adobe Acrobat Reader

Print

Udprintning via browseren's printfunktion udelader alt undtagen tekst og billeder i midterfeltet, og sætter bredden til A4-papir.


\the web team

Close